Diensten & Tarieven

DD Debiteurenbeheer & Advies voorziet in een breed palet aan diensten. Denk hierbij aan:

  • Debiteurenbeheer
  • Debiteurenbeheer & Incasso
  • Advies
  • Contracteren

Onderstaand treft u meer informatie aan over de meest voorkomende diensten.


  • Debiteurenbeheer

Wilt u uw debiteurenbeheer uitbesteden, dan bent u bij DD Debiteurenbeheer & Advies aan het juiste adres. U stuurt uw onbetaalde facturen door welke vervolgens bij uw klanten op een klantvriendelijke en professionele manier worden geïncasseerd. Immers wilt u met uw klanten nadien ook nog een goede klantrelatie behouden.

De kosten voor een opdracht tot debiteurenbeheer van een openstaande factuur bedragen € 30,-*. Dit is een all-in prijs zonder eventuele bijkomende kosten. Heeft u meerdere opdrachten tot debiteurenbeheer neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte.


  • Debiteurenbeheer & Incasso

Niet iedere goede klant is ook automatisch een op tijd betalende klant. Helaas zelfs niet na een extra betalingsherinnering. Als aanvulling op haar dienstverlening als debiteurenbeheerder biedt DD Debiteurenbeheer & Advies, tegen een geringe meerprijs, een additionele incassodienstverlening aan. Deze geringe meerprijs is mogelijk, nu DD Debiteurenbeheer & Advies de incassokosten zoveel mogelijk bij de tegenpartij in rekening brengt. Hierbij conformeert DD Debiteurenbeheer & Advies zich aan de richtlijnen zoals deze in de Wet Normering Buitengerechtelijke Incassokosten zijn vastgelegd.

De kosten voor een opdracht tot debiteurenbeheer en incasso van een openstaande factuur bedragen € 40,-*. Dit is een all-in prijs zonder eventuele bijkomende kosten. Heeft u meerdere opdrachten tot debiteurenbeheer en incasso neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte.


  • Advies

DD Debiteurenbeheer & Advies staat voor u klaar om u van uiteenlopend advies te voorzien op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste strategie, juridische haalbaarheid, juridische vraagstukken, het kostenrisico en het voor de toekomst waar mogelijk beperken van kosten en risico's. Bij interesse neem vrijblijvend contact op zodat met u afgestemd kan worden hoe DD Debiteurenbeheer & Advies u optimaal van dienst kan zijn en tegen welk tarief.


  • Contracteren

Heeft u al een eigen debiteurenadministratie en/of een incassoafdeling en kampt u met een achterstand, onderbezetting en/of wenst u van de expertise van DD Debiteurenbeheer & Advies gebruik te maken om uw team een upgrade te geven? Neem in dat geval vrijblijvend contact op zodat vervolgens in een persoonlijk gesprek met u afgestemd kan worden hoe  DD Debiteurenbeheer & Advies u optimaal van dienst kan zijn en tegen welk tarief.

 

 * Tarieven zijn exclusief BTW.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Opbellen
E-mail